de Ballonnendoorprikker

beoogt kromme redeneringen en rammelend beargumenteerde standpunten aan de kaak te stellen, door te prikken en de lezer aan het denken te zetten.

De Ballonnendoorprikker is een initiatief van de Venlose historicus Frans Kuijpers. Na zijn studie geschiedenis heeft Frans gewerkt in verschillende functies bij de gemeentelijke overheid. In dit werk, de media en de maatschappelijke discussie stoorde hij zich er in toenemende mate aan, dat standpunten slecht worden onderbouwd, dat argumenten rammelen en dat er van vooronderstellingen en vooroordelen wordt uitgegaan. Om daar iets aan te doen is hij de Ballonnendoorprikker gestart.

_20150918_182243

6 gedachtes over “de Ballonnendoorprikker

 1. Beste Ballondoorprikker/Frans,

  Proficiat met de totstandkoming van een eigen site! Mooi dat je uit eigen gelederen zoveel support/medewerking hebt.
  Ik probeer zoveel mogelijk de Ballonprikkers te lezen; het geeft vaak extra kleur aan eigen interpretatie(s) bovendien is het goed dat jij je op deze manier de moeite neemt om het een en ander zelf te kauwen en vervolgens jouw versie als prikker te presenteren! Ga zo door!

  Groetjes,

  Like

 2. S. Boschma

  Siebren Boschma,
  Bij toeval en aangenaam verrast, ben ik via de site Joop.nl hier terecht gekomen. Uw reactie op Sunny Bergman trof mij. Ik hoop u verder te volgen en wellicht zo nu en dan eens te reageren.
  Met vriendelijke groet,
  Siebren.

  Like

 3. Hans Boelaars

  Hallo Ballondoorprikker,
  Inderdaad een goed initiatief o. Helderheid te brengen in een tijd dat nieuws vaak geen nieuws is maar een middel om heel opportunistisch zijn “boodschap ” te verkondigen.
  Broodnodig.

  Like

 4. Hans Boelaars

  Hallo Ballondoorprikker,
  Inderdaad een goed initiatief o. Helderheid te brengen in een tijd dat nieuws vaak geen nieuws is maar een middel om heel opportunistisch zijn “boodschap ” te verkondigen.
  Broodnodig.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.